Az Elnökség elektronikus körszavazása alapján azoknak, akik a 2014.10.25.-i versenyen részt vettek, lehetőségük van a napi rajtengedély, vagy éves versenyengedély utólagos igénylésére.

Akik az éves versenyengedélyt utólag megigénylik, azoknak a versenyengedélyét postán megküldjük és minősítésüket közzétesszük.

A napi rajtengedélyt igénylők minősítését is közzétesszük, de a napi rajtengedély váltása nem jár nyomtatott rajtengedély kiküldésével.

Az igényléshez a nyomtatványt elektronikus formában, vagy postai úton kell megküldeni a Szövetség címére. Az igényléshez egy igazolvány képet is mellékelni szükséges.

Az engedélyek idén díjmentesek, azonban kiadásukat az Elnökség a szabályokban kihirdetett díjakkal megegyező támogatás megfizetéséhez köti, melyet a Szövetség bankszámlájára kell megküldeni.

A “közlemény” rovatba a versenyző nevét fel kell tüntetni.

Az Elnökség megállapította, hogy a jövőben nagyobb gondot kell fordítani a versenyzőkkel való kommunikációra, a versenyrendszerben való részvétel feltételeinek ismertetésére.

Azok számára, akik az éves versenyengedélyt még 2014.12.03-ig megigénylik, a versenyengedély érvényessége 2015.12.31-ig terjed.

Fonyód 2014.11.27.                                            Elnökség