A MAPOSZ Elnöksége 2015 évre kiírja az 50m-es 0,22-es precíziós és Benchrest Kupát. A részletes szabályokat a “szabályzatok” menüpont tartartalmazza a MAPOSZ weblapján.

A MAPOSZ Elnöksége 2015 évere kiírja a precíziós légfegyveres Országos Bajnokságot és Open Kupát.

A MAPOSZ Elnöksége a Regionális Bajnokságokra beérkezett pályázatokat elbírálta. A pályázat elbírálásának eredménye a weblapon olvasható.

A MAPOSZ Elnöksége azok számára, akik nem rendelkeznek sem MAPOSZ éves versenyengedéllyel, sem pedig napi rajtengedélyt nem váltottak egy precíziós, vagy benchrest lövész eseményre, az eredményük ranglistán való közlését 1.500 Ft adminisztrációs díj megfizetéséhez köti. Az eredmények minősítő verseny eredménylistáján való közlése továbbra is csak valamelyik lövész szövetség érvényes versenyengedélye birtokában lehetséges.

A MAPOSZ versenynaptárába versenyt, vagy minősítő versenyt azok a sportszervezetek regisztrálhatnak, amelyek a versenykiírást legalább 30 nappal a verseny előtt megküldik a MAPOSZ címére és megfizetik az 5.000 Ft regisztrációs díjat a MAPOSZ bankszámla számára. A régiós pályázatok nyertesei mentesülnek a regisztrációs díjak megfizetése alól.

2015. február 25. Elnökség