A MAPOSZ lövészeit az a megtiszteltetés érte, hogy az ország egyik legpatinásabb és legeredményesebb lövészműhelyébe kaptunk meghívást.

Lövőink a zalaegerszegi Polgári Lövész Egylet 25m-es pályáin mutathatták be a MAPOSZ új sportágát, a precíziós légfegyveres lövészetet.

Lövőink a zalaegerszegi Polgári Lövész Egylet 25m-es pályáin mutathatták be a MAPOSZ új sportágát, a precíziós légfegyveres lövészetet. Lövőink a zalaegerszegi Polgári Lövész Egylet 25m-es pályáin mutathatták be a MAPOSZ új sportágát, a precíziós légfegyveres lövészetet.

Góra Balázs elnök úr megnyitója után ismertetésre kerültek az új sport szabályai. Mivel sportágunk célja – az MSSZ keretein belül – az utánpótlás nevelés és a seniorok újbóli bevonása az élsportba, ezért lövőink a standard csoport jellemző fegyvereit vonultatták fel a bemutatón, amelyek vélhetően szinte minden légfegyveres sportlövő által ismertek és elérhetőek.

Szívmelengető érzés volt látni a PLE neves sportlövőit, ahogyan próbálgatják a kihívásokat megtalálni a számukra szokatlan lövész pozícióban. Ahogyan az ilyenkor lenni szokott, a találkozó hamarosan magas szintű szakmai fórummá alakult a jók és a legjobbak között.

Lövőink a zalaegerszegi Polgári Lövész Egylet 25m-es pályáin mutathatták be a MAPOSZ új sportágát, a precíziós légfegyveres lövészetet. Egy nap a lövész sportbarátság nevében Lövőink a zalaegerszegi Polgári Lövész Egylet 25m-es pályáin mutathatták be a MAPOSZ új sportágát, a precíziós légfegyveres lövészetet.

Az eseményre elkísért minket a Fonyód Média forgatócsoportja, amiért külön is köszönetünket fejezzük ki Fonyód városának.

Kora délután búcsúztunk vendéglátóinktól és a PLE lőterétől.

Köszönjük ezt a lehetőséget a PLE-nek, hiszen ismét bizonyságot nyert a sportbarátság, a sportszerűség ereje.